Udgivet i Skriv en kommentar

Konkurrence: The Sims 4 SteelSeries Headset + The Sims 4 Jungle Adventure

Vi afholder en konkurrence for alle vores The Sims fans, hvor der kan vindes et The Sims 4 SteelSeries Headset. Disse hovedtelefoner er af mærket Steelseries, som er et dansk mærke, der sælger sine produkter internationalt. Headsettet kan umiddelbart ikke købes mere, da det er udgået. Deltag blot ved at deltage i lodtrækningen på YouTube ved at blive abonnent på Billige Koder. Vinderen frigives på vores Facebook-side.

The Sims 4 SteelSeries Headset

Specifikationerne på præmien lyder således:

Det officielle The Sims 4 SteelSeries Headset, har luksuriøs stereolyd med pulserende “Plumbob-lys”, som skifter farve i takt med din Simmers følelser.

  • Indbygget mikrofon
  • USB-tilslutning
  • Skiftende Plumbob-lys
  • Virker til PC/Mac/PlayStation 4

Det er altså lyd af yderst høj kvalitet med en rigtig god mikrofon fra Steelseries. Dertil sikres ektra god kvalitet gennem USB tilslutning, og virker selvfølgelig også til andre spil.

Deltag i konkurrencen om et The Sims 4 SteelSeries Headset

Konkurrencedeltagelse er super nemt:

  • Bliv abonnent på YouTube-kanalen Billige Koder. Der trækkes lod blandt abonnenter når vi opnår 1000 abonnenter.
  • Vinderen frigives på vores Facebook-side.
  • Smid også gerne en kommentar på vores Facebook eller YouTube (behøves ikke).

Headsettet fremsendes til vinderen. Vi forbeholder os retten til kun at sende det ene headset vi har, og gensender ikke et nyt, hvis det ikke fungerer. Det er dog pakket ind i original emballage, og bør derfor virke. Der udøves ingen garanti på headsettet, da det jo er en GRATIS gave, så pas derfor godt på det.

The Sims 4 Jungle Adventure

The Sims 4 Jungle Adventure udkommer inden længe, og det er vi ved at forberede os på. Hold derfor øje med Billige Koder på vores Facebook-side, således du kan få udvidelsen Jungle Adventure billigt. Måske kan vi endda også lave en konkurrence på spillet.

Jungle-eventyr bliver udgivet den 27. februar 2018 ud fra de nuværende parametre. Så snart det er praktisabelt, vil vi tilbyde Jungle-eventyr her på siden, således du får det til den bedste pris. Vi vil forsøge at holde jer opdateret på Facebook og via YouTube så vidt det er muligt.

Skriv et svar