Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

På denne side, kan du læse nærmere omkring de samarbejdspartnere, som direkte eller indirekte har været med til at støtte Billige Koder. Hvis du ønsker at blive samarbejdspartner eller anbefalet hos billige koder, kan du med fordel tage kontakt via vores Facebook-side.

Fordelen ved at blive samarbejdspartner eller anbefalet af billige koder, er et kvalitetsstempel fra vores side. Derudover får du også et eller flere links, afhængigt af årssagen til anbefalingen. Hvis du ønsker at få tilføjet dit link herunder, skal du kontakte os via vores kontaktinformationer her på siden, eller på Facebook.

Liste over samarbejdspartnere og anbefalinger hos billige koder

Her fremgår listen over samarbejdspartnere og anbefalinger hos billige koder. Heriblandt virksomheden, som har stået for hjemmesiden, SEO og online markedsføring generelt.

Tandlæge Hørsholm – Bestil tid til tandlægen i dag

Rungstedtand er en tandlægeklinik, der befinder sig i Nordsjælland ved Hørholm i Rungsted. Hos Rungstedtand udføres der en lang række forskellige behandlinger. Blandt disse behandleringer er der blandt andet:

  • Implantat
  • Rodbehandling
  • Kronebehandling

Rungstedtand drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som er en professionel tandlæge med over 20 års erfaring i faget, hvor 18 af dem er fra tandlægevagten. Astrup-Wrisberg udfører størstedelen af alle behandlingerne selv, og ellers med assistance fra specialtandlæge. Astrup-Wrisberg er dermed en anbefalet tandlæge ved Hørsholm i Nordsjælland.

Klinikken ligger cirka 5 minutter gående fra Rungsted station, og det er dermed muligt at tage let at tage kystbanen til og fra tandlæge.

Tandlæge Nivå – hos Marie-Louise Astrup-Wrisberg

Eftersom Rungstedtand er beliggende så tæt på stationen, er klinkken også let tilgængelig for omkringliggende byer via offentlig transport, og endvidere på cykel eller i bil. Det er dermed også let at komme til tandlæge, hvis man bor i Nivå eller andre byer omkring Rungsted. Hos Astrup-Wrisberg er du garanteret en god tandblegning på Sjælland ifølge deres hjemmeside.

Nivå ligger blot få minutter fra klinikken, og det er derfor en oplagt klinik at benytte sig af, hvis man ønsker at anvende en professionel og prisvenlig tandlæge i Nordsjælland. Der er et behageligt venteværelse, hvor der kan nydes en gratis kop kaffe eller te. Dette er med til at gøre transporten fra Nivå yderligere værdifuld.

For at bestille tid til en professionel tandlæge ved Nivå, kan du med fordel anvende følgende kontaktinformationer: ml@rungstedtand.dk.

Pendula Solutions – Virtual Reality

Pendula Solutions leverer en lang række forskellige ydelser inden for læring og virtual reality. Hos Pendula Solutions udvikles løsninger på baggrund af samfundsøkonomiske og livsforbedrende faktorer.

Angst i Danmark er en stigende problematik, og derfor retter Pendula Solutions blandt andet sit blik mod at udvikle løsninger til dette problem. Dette med et ønske om at forbedre borgernes liv, samt lette potentielle fremtidige udgifter til førtidspension hos kommunerne.

2trendy – herretøj online

Hos billige koder, anbefaler vi 2trendy i relation til at handle herretøj online. 2trendy har en professionel udført webshop med mange forskellige mærker, herunder danske såvel som udenlandske. Af danske mærker, kan eksempelvis nævnes Selected, som henvender sig til både den formelle, men også den mere afslappede stil. Selected har blandt andet T-shirts, skjorter og bukser til herrer.

Et andet dansk mærke, der føres hos 2trendy, er Liebhaveri, der ligesom Selected også har flere forskellige kategorier inden for stil. Mærket Liebhaveri, har en lang række forskellige jakker, t-shirts og jeans til herrer, som også passer ind i streetwear-miljøet.

2trendy fører også en lang række udenlandske mærker inden for modetøj online. Disse er blandt andet Nike, Lacoste og Björn Borg. Webshoppen yder billige priser på en række forskellige udvalgte produkter, samt GRATIS og HURTIG levering.

Tak fordi du læser med på Billige Koder, hvor du bl.a. kan finde et Steam gavekort, som du kan printe.