Samarbejdspartnere, Cortzen Digital, Advertorials

Samarbejdspartnere

På denne side, kan du læse nærmere omkring de samarbejdspartnere, som har været med til at støtte Billige Koder. Hvis du ønsker at blive samarbejdspartner eller anbefalet hos billige koder, kan du med fordel tage kontakt via vores Facebook-side.

Fordelen ved at blive samarbejdspartner eller anbefalet af billige koder, er et kvalitetsstempel fra vores side. Derudover får du også et eller flere links, afhængigt af årssagen til anbefalingen. Hvis du ønsker at få tilføjet dit link herunder, skal du kontakte os via vores kontaktinformationer her på siden, eller på Facebook.

Liste over samarbejdspartnere og anbefalinger hos billige koder

Her fremgår listen over samarbejdspartnere og anbefalinger hos billige koder. Heriblandt virksomheden, som har stået for hjemmesiden, SEO og online markedsføring generelt.

Tandlæge Hørsholm – Bestil tid til tandlægen i dag

Rungstedtand er en tandlægeklinik, der befinder sig i Nordsjælland ved Hørholm i Rungsted. Hos Rungstedtand udføres der en lang række forskellige behandlinger. Blandt disse behandleringer er der blandt andet:

  • Implantat
  • Rodbehandling
  • Kronebehandling

Rungstedtand drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som er en professionel tandlæge med over 20 års erfaring i faget, hvor 18 af dem er fra tandlægevagten. Astrup-Wrisberg udfører størstedelen af alle behandlingerne selv, og ellers med assistance fra specialtandlæge. Astrup-Wrisberg er dermed en anbefalet tandlæge ved Hørsholm i Nordsjælland.

Klinikken ligger cirka 5 minutter gående fra Rungsted station, og det er dermed muligt at tage let at tage kystbanen til og fra tandlæge.

Tandlæge Nivå – hos Marie-Louise Astrup-Wrisberg

Eftersom Rungstedtand er beliggende så tæt på stationen, er klinkken også let tilgængelig for omkringliggende byer via offentlig transport, og endvidere på cykel eller i bil. Det er dermed også let at komme til tandlæge, hvis man bor i Nivå eller andre byer omkring Rungsted.

Nivå ligger blot få minutter fra klinikken, og det er derfor en oplagt klinik at benytte sig af, hvis man ønsker at anvende en professionel og prisvenlig tandlæge i Nordsjælland. Der er et behageligt venteværelse, hvor der kan nydes en gratis kop kaffe eller te. Dette er med til at gøre transporten fra Nivå yderligere værdifuld.

For at bestille tid til en professionel tandlæge ved Nivå, kan du med fordel anvende følgende kontaktinformationer: ml@rungstedtand.dk.

Cinemag.dk – Foto- og videoproduktion i Esbjerg, Aarhus og København

Hos Cinemag foretages der en lang række forskellige ydelser såsom foto- og videoproduktion i Esbjerg, Aarhus og København. Dette i form af specialiseret kameraføring, samt redigering af video og foto.

Som noget nyt tilbyder Cinemag også optagelse i VR, samt dronepiloter til videooptagelse med egne droner. Alt dette gøres selvfølgelig med afsæt i noget af markedets bedste udstyr. Derfor er video- og fotokvaliteten noget af den højeste på markedet.

Pendula Solutions – Virtual Reality

Pendula Solutions leverer en lang række forskellige ydelser inden for læring og virtual reality. Hos Pendula Solutions udvikles løsninger på baggrund af samfundsøkonomiske og livsforbedrende faktorer.

Angst i Danmark er en stigende problematik, og derfor retter Pendula Solutions blandt andet sit blik mod at udvikle løsninger til dette problem. Dette med et ønske om at forbedre borgernes liv, samt lette potentielle fremtidige udgifter til førtidspension hos kommunerne.

Cortzen Digital – Hjemmeside, SEO og online markedsføring

Cortzen Digital har som en af vores samarbejdspartnere, stået for opsætningen af WordPress og SEO her på siden. I forhold til SEO også kaldet søgemaskineoptimering, har Cortzen Digital fået billige koder op på side 1 i relation til de ønskede søgeord. Der er foretaget etisk linkbuilding, og lavet meta-tags og meta-descriptions til de ønskede sider.

Udover at stå for hjemmesiden og SEO, står Cortzen Digital også for social media marketing af billige koder. Dette gøres blandt andet i form af Facebook, hvor Instagram dog stadig er i overvejelsesfasen. Hos cortzen digital, ydes der flere forskellige services inden for online markedsføring.

Virksomheden Cortzen Digital leverer således en lang række forskellige online marketing ydelser. Hvis du ønsker at bestille et tilbud på SEO eller linkbuilding fra en professionel SEO ekspert, kan du med fordel anvende følgende kontaktinformationer: mcortzen@gmail.com.

Dansk Link building

Dansk link building hos Cortzen Digital er lavet ud fra danske sider med høj domain rating. Dermed vil danske links fra Cortzen Digital biddrage betydeligt til den målrettede hjemmeside.

Cortzen Digital udfører dansk link building til med udgangpunkt i SEO-tekster af høj kvalitet i relation til indholdet. Dette er også med til at sikre etisk dansk link building, hvor indholdet passer til den målrettede side. SEO-tekster af høj kvalitet i forbindelse med indholdet har tilmed en stor vægt i forhold til de enkelte links, og det er derfor vigtigt at sikre dette for at få en god SEO-score.

Derudover har Cortzen Digital stået for SEO og dansk link building i forhold til Hinze Consulting, der drives af Line Hinze. Hinze Consulting er en konsulentvirksomhed, der foretager strategi og online markedsføring for virksomheder, primært i Sønderborg.

Du kan fordelagtigt anvende følgende kontaktinformationer for at bestille et tilbud på dansk link building fra Cortzen Digital: mcortzen@gmail.com.

Tilbud på advertorials fra Cortzen Digital

Her kan du bestille et tilbud på advertorials fra Cortzen Digital.

Som noget relativt nyt, tilbydes der også advertorials, som er en af de mest effektive måder at foretage online markedsføring på. Det skyldes blandt andet mulighederne for deling af det sponserede indlæg, men også kombinationen af SEO, som indgår i dette.

Et advertorial kan laves udelukkende af SEO-årsager, men kan også anvendes til at ramme nogle specifikke læsere i forhold til den blog, hvor artiklen udgives på. Advertorials er således en foretrukken måde at markedsføre sig på i 2017.

Du kan med fordel anvende følgende kontaktinformationer for at bestille et tilbud på en advertorial fra Cortzen Digital: mcortzen@gmail.com.

2trendy – herretøj online

Hos billige koder, anbefaler vi 2trendy i relation til at handle herretøj online. 2trendy har en professionel udført webshop med mange forskellige mærker, herunder danske såvel som udenlandske. Af danske mærker, kan eksempelvis nævnes Selected, som henvender sig til både den formelle, men også den mere afslappede stil. Selected har blandt andet T-shirts, skjorter og bukser til herrer.

Et andet dansk mærke, der føres hos 2trendy, er Liebhaveri, der ligesom Selected også har flere forskellige kategorier inden for stil. Mærket Liebhaveri, har en lang række forskellige jakker, t-shirts og jeans til herrer, som også passer ind i streetwear-miljøet.

2trendy fører også en lang række udenlandske mærker inden for modetøj online. Disse er blandt andet Nike, Lacoste og Björn Borg. Webshoppen yder billige priser på en række forskellige udvalgte produkter, samt GRATIS og HURTIG levering.