Udgivet i Skriv en kommentar

Age of Empires IV (4) – Udgivelsesdato

Age of Empires IV (4) Front-Cover_Games for Windows
Billedet er fan-made, lavet ud fra den officielle launch trailer!

Age of Empires IV (4) er netop blevet annonceret for kort tid siden med et preview af spillets artwork. Der er derfor ikke noget gameplay at se endnu. Hvem havde ventet, at vi skulle se en nummer fire i serien af et af de mest definerende spil for RTS-genren i 2017. Hvornår vi får gameplay at se, er endnu uvist. Ligeledes er det uvist, hvornår vi får udgivelsesdatoen at vide i forhold til Age of Empires IV (4). Hvorvidt det bliver 2017 eller 2018 er altså meget uvist. Fortvivl dog ej og læs videre!

De tidligere udgaver af spillet var noget af sin tids bedste klasse, og derfor bliver 4’eren muligvis også en bestseller. Dette både inden for RTS, gamplay, produktion, men også historie. Derfor er målgruppen også stor, hvilket giver spillet et yderst godt potentiale.

Age of Empires IV (4) cd-key hos Billige Koder?

Hos Billige koder kan du finde spillet når det bliver udgivet, og endvidere også finde alle de gamle udgaver, samt deres remasered udgaver. Anvend blot følgende link for at finde vores kategori med Age of Empires og priserne på de forskellige spil: Køb cd-key Age of Empires.

Eftersom spillet blot er annonceret, kommer der højst sandsynligt til at gå et par måneder før vi ved mere om en udgivelsesdato. Indtil da er det muligt at spille de gamle klassikere i deres klassiske eller remastered udgaver. Dette er klart noget vi anbefaler hos Billige Koder, da spillene var nogle af de første til at definere RTS-genren.

Skriv et svar