Udgivet i Skriv en kommentar

Få indgraveret din PC kode i en ring så du ikke glemmer koden

ring med kode

En metode til at huske sin PC kode, kan være ved at få koden indgraveret i sin ring. På den måde har du altid din kode til Steam, Origin eller Windows med dig. Det er fordelagtigt fordi, hvis du er typen, som ofte glemmer din kode, så har du den lige ved hånden i din ring.

Der er mange forskellige steder, hvor det er muligt at få indgraveret og skræddersyet en ring. I København kan guldsmeden Ragnar R. Jørgensen muligvis lave dette. Det er værd at spørge og finde ud af det, således du kan få indgraveret din kode i en ring. Ragnar R. Jørgensen smykker er specialiserede i at lave unikke vielsesringe, forlovelsesringe, bæltespænder. Der er 20 års jubilæum hos R. R. J. Smykker, så hvad venter du på i forbindelse med at få et indgraveret smykke?

En ring gives ofte ved en begivenhed som forlovelse eller vielse. Nogen får også lavet ringe med navne i, så hvorfor ikke også få lavet sin egen ring med vigtige informationer som passwords. På den måde bliver smykket også et praktisk redskab.

Hvornår bør man få indgraveret koden i sin ring?

Det er naturligvis ikke alle, som bør få indgraveret koden i sin ring, da mange har det med at ændre deres kode til Steam, Windows og andre tjenester ret ofte. Dem der ændrer deres koder ofte, bør i udgangpunktet ikke få lavet en ring til formålet.

Dig som ikke laver din kode om, men har det med at glemme koden, har mulighed for at bruge en ring som en slags ekstra reminder. Det er særligt fordelagtigt fordi i en ring, så har du dine nødvendige informationer analogt. Du er altså ikke afhængig af at kunne logge på din telefon eller anden digital tilgang for at få adgang til den fornødne information. Så på den måde kan du altså sikre dig, at du altid har dine informationer ved hånden, så længe informationerne ikke er blevet udskiftet på din login-bruger.

Hvorfor lige en ring?

Samtidig med at være diskret som et smykke, så er en ring også noget meget personligt, og noget man ikke lige tager af fingeren. På den måde er indersiden af ringen gemt som er her dine informationer befinder sig.

Det er således dig, der bestemmer hvornår disse infomationer skal tilkendegives visuelt, hvilket er yderst smart, eftersom det i princippet er dig, som skal være herre over tilkendegivelsen af informationerne. På den måde er du en slags LOTR (Lord Of The Riddle), hvor “The Riddle” er din kode til din account. Så der vil på den måde være lidt Sauron, Frodo eller Galadriel over dig. Muligvis også Gollum fordi ringen jo indeholder dine “precious” passwords til dine forskellige brugere.

Ragnar R. Jørgensen som er guldsmed i København har 20 års jubilæum. Det er en begivenhed, som er værd at tage med i regnskabet. Hos Ragnar kan du potentielt få lavet et smykke, som kan bruges til at holde styr på dit password. Hos Ragnar R. Jørgensen smykker er de specialister i at lave unikke smykker, såsom navneringe, vielsesringe og forlovelsesringe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *