Shellshock ライブ スチーム ギフト グローバル

Køb en cd-key til Shellshock Live Steam Gift Global

カテゴリー: タグ:

説明

Oplev den actionfyldte verden af Shellshock Live! Deltag i intense 8-spiller holdkampe og kæmp dig til sejr i taktisk gameplay. Med over 200 unikke våben har du masser af muligheder for at dominere slagmarken. Og det bedste er, at vi hele tiden tilføjer nye våben!
Glem alt om kedelige kampe. Med vores forskellige spiltilstande bliver hver kamp unik og spændende. Bliv den bedste af alle ved at tjene XP og låse op for spillets 100 rækker af belønninger.
Og vi har ikke glemt opgraderingerne. Opgrader din tank, dine evner, dine varer og dit arsenal. Alt kan opgraderes til mere kraftfulde versioner.
Shellshock Live tilbyder også en singleplayer-kampagne med over 80 udfordrende missioner.
Vores udviklere er ikke ligesom de andre. Vi tilføjer nye funktioner og lytter til vores fantastiske samfund næsten dagligt. Og det bedste af det hele er, at alt indhold i spillet kan optjenes ved at spille – ingen mikrotransaktioner, ingen premium version, ingen tyr.
Oplev spillet med 8 spiller online multiplayer, 200+ våben, 80 unikke rækker, 80+ kort og en fuldt tilpasselig tank. Shellshock Live er et spil, du ikke vil gå glip af!

レビュー

レビューはまだありません。

“Shellshock Live Steam Gift Global” の口コミを投稿します